Ota yhteyttä Saanto Oy:öön

Toni Niiranen, DI, tuotantotalous

Toni Niiranen, Lean-konsultti, Lean Six Sigma Green Belt, Motivan materiaalikatselmus, TuTa DI

Yrittäjä, lean-konsultti, fasilitaattori ja kouluttaja

Lean Six Sigma Green Belt, materiaalikatselmoija

Olen PK-yritysten asialla; autan teitä aktivoimaan henkilöstönne niin, että turhaa tekemistä ja materiaalinkulutusta poistuu. Kate ja ympäristö kiittävät.

Konsulttiyrittäjä, jolla on yli 20 v kokemus  prosessien, tuotteiden ja palveluiden dataan ja asiakastarpeisiin perustuvaa kehittämisestä useilla toimialoilla. Tästä yli 10 vuotta  kansainvälistä B2B markkinointia, myynnin tukea, strategiaan perustuvaa tuotekehitystä – ihan siellä ”tekijäpuolella”.

Tonin avoin asenne ja kyky kääntää vastarinta yhteisten tavoitteiden toteuttamiseen yhdistettynä fasilitointi-, lean-, ja projektijohtamisen sekä materiaalitehokkuuden työkaluihin ovat tehneet useiden kehityshankkeiden tiimeistä enemmän, kuin osiensa summan. Lukuisat yritykset ja yhteisöt ovat vuosien varrella hyötyneet Tonin pitämistä työpajoista ja koulutuksista.

Saanto Oy saa suosituksia

”Ulkopuolisen sanomana henkilöstön on helpompi hyväksyä uudet ajatukset”

– Johtaja, logistiikkayritys

”Opin parhailta – tekemällä, tutkimalla ja kysymällä – organisaatiotasosta riippumatta. Haen kipupisteet ja pyrin ratkaisemaan ne tehokkaasti osallistaen – sekä projekti- että organisaatiotasolla.”

Yksin tai parin valikoidun konsulttikollegan kanssa olen valmis tukemaan teitä uuteen suuntaan tässä sumuisessa ajassa  – käytännönläheisesti ja luotettavasti.


Ota yhteyttä


Yhteystiedot

Saanto Oy

   Bulevardi 48 A 4

   00120 Helsinki

Y-tunnus: 2532002-7

Puroista kasvaa virtaus

Toni Niiranen

0400 75 7735

   toni@saanto.fi

LinkedIn – Toni Niiranen

Verkkolaskutus

Verkkolaskutusosoite:

   FI9681469710027599

Operaattoritunnus:

   DABAFIHH