Ota yhteyttä lean-konsultiin

Toni Niiranen, DI, tuotantotalous

Yrittäjä, lean-konsultti, fasilitaattori ja kouluttaja
Lean Six Sigma Green Belt

Konsulttiyrittäjä, jolla on yli 20 v kokemus  prosessien, tuotteiden ja palveluiden dataan ja asiakastarpeisiin perustuvaa kehittämisestä useilla toimialoilla. Tästä yli 10 vuotta  kansainvälistä B2B markkinointia, myynnin tukea, strategiaan perustuvaa tuotekehitystä – ihan siellä “tekijäpuolella”.

Tonin avoin asenne ja kyky kääntää vastarinta yhteisten tavoitteiden toteuttamiseen yhdistettynä fasilitointi-, lean-, ja projektijohtamisen työkaluihin ovat tehneet useiden kehityshankkeiden tiimeistä enemmän, kuin osiensa summan. Lukuisat yritykset ja yhteisöt ovat vuosien varrella hyötyneet Tonin pitämistä yksilön ja organisaation ajanhallinnan koulutuksista.

“Opin parhailta – tekemällä, tutkimalla ja kysymällä – organisaatiotasosta riippumatta. Haen kipupisteet ja pyrin ratkaisemaan ne tehokkaasti osallistaen – sekä projekti- että organisaatiotasolla.”

Yksin tai parin valikoidun konsulttikollegan kanssa olen valmis tukemaan teitä uuteen suuntaan tässä sumuisessa ajassa  – käytännönläheisesti ja luotettavasti.

Ota yhteyttä

Lähetä viesti alla olevalla lomakkeella.

Yhteystiedot

Saanto Oy

   Bulevardi 48 A 4

   00120 Helsinki

Y-tunnus: 2532002-7

Toni Niiranen

   0400 75 7735

   toni@saanto.fi

Verkkolaskutus:

Verkkolaskutusosoite:

   FI9681469710027599

Operaattoritunnus:

   DABAFIHH